論文名 Prevalence, antimicrobial resistance and multiple-locus variable-number tandem-repeat analysis profiles of diarrheagenic Escherichia coli isolated from different retail foods
著者名 著者名(別言語) 王, 麗麗 / 中村, 寛海 / 鹿毛-中台, 枝里子 / 原-工藤, 由起子 / 西川, 禎一
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この文献へのリンクには次のURLを使用してください 抄録・内容(英) Diarrheagenic E. coli (DEC) isolates were recovered from local retail markets and the Osaka Municipal Central Wholesale Market in Japan. Retail food samples were collected for analysis in Osaka Japan from 2005 to 2008 and consisted of 32 beef, 28 pork, 20 poultry, 136 fish, 66 fruits and vegetables and 51 ready–to-eat (RTE) food samples. A total of 82 DEC strains were recovered from 64 (19%) food samples with the highest prevalence in poultry (100%, 20/20), followed by pork (54%, 15/28), beef (28%, 9/32), fruits and vegetables (12%, 8/66), fish (6.6%, 9/136) and RTE foods (5.9%, 3/51)....
言語 eng
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キーワード(英) 著者版フラグ author
著者所属(英) Dalian University of Technology, Osaka City University / Osaka City Institute of Public Health and Environmental Sciences / Osaka City University / National Institute of Health Sciences / Osaka City University
2人目の著者情報 : KAKEN 2人目の著者情報 : その他 3人目の著者情報 : KAKEN 3人目の著者情報 : その他 4人目の著者情報 : KAKEN 4人目の著者情報 : その他 5人目の著者情報 : KAKEN 5人目の著者情報 : その他 収録物名 巻 刊行年月 2017-05
出版社 Elsevier
ISSN 0168-1605
雑誌書誌ID(NII) AA1153114X
大阪市大OPACへのリンク SB50166606
資料種別 資料種別(英語) Journal Article
DOI https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2017.03.003
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権利 © 2017. The article has been published in final form at https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2017.03.003
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